Καλό Ταξίδι ENESCO!

Το site της ENESCO με την εικαστική επιμέλεια του Παναγιώτη Σπηλιώτη ξεκίνησε σήμερα το ταξίδι του στον χρόνο. Εδώ στο www.enesco.eu.com θα συναντηθούμε με όλους τους Ευρωπαίους Φροντιστές. Το Δεκέμβριο στην Πορτογαλία των explicacoes θα είμαστε περισσότεροι από κάθε άλλη φορά και θα βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στο όραμα μιας ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας που γεννήθηκε μια δεκαετία πριν, όταν προσπαθούσαμε να πείσουμε τους ηθελημένα και επιτηδευμένα αδαείς υποστηρικτές της εγχώριας αποκλειστικότητας ότι το φαινόμενο των φροντιστηρίων είναι παγκόσμιο. Καλό ταξίδι ENESCO. Η Διεθνής των Φροντιστών είναι εδώ!

One Reply to “Καλό Ταξίδι ENESCO!”

  1. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΜΒΣΕΙΣ ( ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ¨ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ” ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *