Δήμαρχοι και Φροντιστές

Το ιστολόγιο εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους Φροντιστές οι οποίοι ως ενεργοί πολίτες με προσφορά και αναγνώριση δίνουν το δυναμικό παρόν στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές. Παρα τον κίνδυνο να παραλείψουμε πολλούς και σπουδαίους θα επιχειρήσουμε μια σύντομη καταγραφή των υποψηφιοτήτων.

Στην «Κοινωνία των Αθηνών» που διεκδικεί το δήμο της πρωτεύουσας ηγείται ο Μιχάλης Ηλιάδης εξαίρετος συνάδελφος με σπάνιο ήθος και άποψη. Στην Αργυρούπολη και στο Ελληνικό ο πρώην δήμαρχος ο δικός μας Γιάννης Τσαρπαλής δίνει τη μάχη των εκλογών με εχέγγυα επιτυχίας την εμπειρία του και την μακρά και αψεγάδιαστη διαδρομή του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στο Περιστέρι οι εκλογές έχουν άρωμα φροντιστηριακό καθώς ο εν ενεργεία δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης με φροντιστηριακή προϋπηρεσία απειλείται από τον φίλτατο Δημήτρη Κελάφα εν ενεργεία Φροντιστή κα επί σειρά ετών δημοτικό σύμβουλο. Ο «αντάρτης» Δημήτρης απειλεί πρωτίστως το κομματικό επίσημο χρίσμα και οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν μια αμφίρροπη εκλογική μάχη. Ο Μαρωνίτης είναι παρών αλλά και ο Βαθιώτης έχει αδερφό Φροντιστή. Χαμός στο Περιστέρι σύντροφοι! Όλοι μιλάνε για εκπλήξες. Εμείς πάντως με μια μεγάλη ομάδα φροντιστών ανταποκριθήκαμε με χαρά στην πρόσκληση του Δημήτρη για την ονομαστική του εορτή η οποία είχε προεκλογικό χρώμα.

Στο δήμο Παιονίας στην Κεντρική Μακεδονία ο Βασίλης Ζησάκος, Φροντιστής Εφήβων στο Πολύκαστρο και την Θεσσαλονίκη, δίνει τη δική του μάχη με ένα συνδυασμό νέων ιδεών και ανθρώπων. Μακριά από τα κομματικά στερεότυπα ο Βασίλης ξεκινά ένα ταξίδι με πολλούς επόμενους σταθμούς. Οι ενεργοί πολίτες στην Αξιούπολη, στην Γουμένισσα, στο Πολύκαστρο, στα Λιβάδια, στην Ποντοηράκλεια και στον Πεντάλοφο έχουν επιλογή κοινωνικής ευαισθησίας και φροντίδας.

Στη μάχη των περιφερειακών εκλογών της Πιερίας και ο φοβερός και τρομερός Παύλος Μπασδάρας. Αγωνιστής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας από τα παιδικά του χρόνια, συγγραφέας και Φροντιστής με χιλιάδες φίλους και γνωστούς πάει για ρεκόρ ψήφων. Το χιούμορ του Παύλου εξαίρετο και ανατρεπτικό μας έλειψε τα τελευταία χρόνια από τις συλλογικές συνάξεις. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία.

Στη μάχη των εκλογών και οι συνήθεις ύποπτοι: ο Νίκος Δακουτρός στην αγαπημένη του γειτονιά την Νέα Ιωνία με τις περγαμηνές μιας ευδόκιμης θητείας πολλών ετών • ο Δημήτρης Βόσνος στην Τρίπολη • ο Στέλιος Χατζηκράχτης στον Τύρναβο τον οποίο θα τιμήσω και με την προσωπική μου ψήφο στην Λαϊκή Συσπείρωση • σύντροφε Οδυσσέα πάντα προκρίνω τους άξιους και τους εργάτες του χεριού και του πνεύματος.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και με τη δική σας συνδρομή θα επανέλθουμε γιατί ξεχάσαμε πολλούς. Οι Φροντιστές είναι ενεργοί πολίτες και απολαμβάνουν της κοινωνικής αναγνώρισης.

Υ.Γ. Το χθεσινό δημοσίευμα της Αυγής προκαλεσε τη δυσαρέσκεια και το θυμό πολλών • δεκάδες συνάδελφοι μας έστειλαν μηνύματα οργής για τον τρόπο που μια αριστερή εφημερίδα μεταχειρίζεται μια κοινωνική ομάδα ανθρώπων που δίνουν τη μάχη της γνώσης με κάθε νομιμότητα και ευθύνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *