Σελίδες Φυσικής & Χημείας

Ένα διαμάντι της δημόσιας εκπαίδευσης ο Διονύσης Μάργαρης, μοιράζεται με όλους τους δασκάλους της Φυσικής και της Χημείας ασκήσεις, προβλήματα, εργαστηριακές ασκήσεις, test, διαγωνίσματα, παρουσιάσεις, σύνθετα θέματα και εκπαιδευτικό λογισμικό.

Χωρίς κωδικούς απόκρυψης και επιτηδευμένες σημάνσεις ένας εκπαιδευτικός που μοχθεί για το καλύτερο απολαμβάνει την ηθική δικαίωση της επισκεψιμότητας απείρων συναδέλφων του.

Τα καλοδουλεμένα του tests χρησιμοποιούνται ενίοτε ατόφια από συναδέλφους του στο δημόσιο σχολείο, διευκολύνοντας την «επιτυχία» των Φροντιστών που ταξιδεύουν στο διαδίκτυο.

Με αφετηρία την ηλεκτρονική διεύθυνση https://dmargaris.blogspot.com ανακαλύψτε την εξαιρετική σελίδα του συναδέλφου που μας προσφέρει απλόχερα το αξιόπιστο εκπαιδευτικό του υλικό.

Πως αντιμετωπίζει η Ελληνική Πολιτεία και κυρίως πως αξιοποιεί δασκάλους με το πάθος και τη συνέπεια του κ. Μάργαρη; Ποιο σύστημα αξιολογεί την προσφορά του; Ποιος μηχανισμός επιβράβευσης και ανταμοιβής υπάρχει; Πιθανότατα η μόνη αντιπαροχή της πολιτείας να είναι η φιλοξενία του σ’ ένα σχολικό δίκτυο υπό κατάρρευση.

 

One Reply to “Σελίδες Φυσικής & Χημείας”

  1. Συνάδελφε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Νάσαι καλά.
    Διονύσης Μάργαρης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *