Οικογενειακή Θεοκρατική Συνωμοσία…

Μια ανώνυμη επιστολή με παραλήπτη τον Πρύτανη κεντρικού Πανεπιστημίου κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και περιγράφει σημεία και τέρατα. Παραθέτουμε την επιστολή με επιφύλαξη για το περιεχόμενό της, με βεβαιότητα όμως ότι αυτά που αναφέρει και άλλα χειρότερα συμβαίνουν στη χώρα της πολιτικής, συνδικαλιστικής και «εκπαιδευτικής» συντεχνίας η οποία με οικογενειακή θεοκρατική συνωμοσία αναπαράγει τα ονοματεπώνυμα της εξουσίας…   

                                                     

 "Κύριε Πρύτανη του Πανεπιστημίου απαντήστε.

Στο Πανεπιστήμιό σας κοσμήτωρ είναι η Εξουσία Διβολάκη, καθηγητής ο Πανάγαθος Διβολάκης. Από κει και πέρα παρακολουθήστε την πορεία της οικογένειας:

Η κόρη Νέα Διβολάκη έλαβε διδακτορικό τον Αύγουστο του 2004 από τον πατέρα της Πανάγαθο Διβολάκη τότε Πρόεδρο του Τμήματος που ήταν επιβλέπων του διδακτορικού της, έχοντας αποτύχει στις προσπάθειές της για διδακτορικό στη Νομική Αθηνών και στη Νομική Θράκης. Σε λίγους μήνες εκλέγεται… κατ΄ ευθείαν επίκουρη καθηγήτρια, παρακάμπτοντας το νόμο που απαιτεί κάποια χρόνια διδασκαλίας σε ΑΕΙ μετά την απόκτηση του διδακτορικού. Χαρακτηρίστηκε διεθνούς κύρους επιστήμων!!! και άκουσον άκουσον μέσα σε τρία χρόνια το 2008 σε  ηλικία 35 ετών! γίνεται τακτική ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!, παρακάμπτοντας πάλι το νόμο.

Στη συνέχεια ο γαμπρός Διβολάκη, Α. Καθηγητίδης και σύζυγος της Νέας Διβολάκη εκλέγεται επίκουρος καθηγητής στο ίδιο Τμήμα. Ο αδελφός του γαμπρού Διβολάκη, Γ Καθηγητίδης ετοιμάζεται και αυτός για άλλη θέση στο ίδιο Τμήμα.

Η άλλη κόρη του Διβολάκη, η Θεά, ετοιμάζεται και αυτή για τη Σχολή και πήρε θέμα διδακτορικού με επιβλέπουσα την αδελφή της, Νέα Διβολάκη. Ο άλλος γιός Διβολάκη, Επιμενίδης,  πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, δάσκαλος στην Μεγαλόνησο, χωρίς πτυχίο Θεολογίας και χωρίς μάστερ που είναι απαραίτητο, γίνεται και αυτός υποψήφιος διδάκτωρ και στην επιβλέπουσα επιτροπή ορίζεται πάλι ο καθηγητής Διβολάκης.

Κύριε Πρύτανη τι έχετε να πείτε στους φοιτητές που αξίζουν και αγωνίζονται τίμια αλλά δεν έχουν το προνόμιο να είναι παιδιά καθηγητών; Τι έχετε να πείτε στους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς; Γιατί συμφωνείτε με την προκλητική συμπεριφορά της οικογένειας Διβολάκη;»

 

Επιμύθιο

Είναι εξαιρετικά πιθανό όλες οι διδακτορικές διατριβές να είναι σύννομες και όλες οι εκλογές τυπικώς τακτοποιημένες. Η νομιμότητα ή αν θέλετε η νομιμοφάνεια, δεν αναιρούν όμως την κοινή πεποίθηση ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν είναι τίμια… και η Εξουσία της δεν είναι ηθική και προπαντός…χριστιανική!

One Reply to “Οικογενειακή Θεοκρατική Συνωμοσία…”

  1. ““ουε υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριτες , ..ομοιαζεται με αξιοτιμους και ευηποληπτους ….διδακτορες”“”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *